kvwsteyl.nl is weer online, met een fris en vernieuwd uiterlijk!

kvwsteyl.nl is terug
Het heeft eventjes geduurd, maar we zijn weer terug van weggeweest! Achter de schermen is er hard gewerkt aan een nieuwe website die weer helemaal bij de tijd is, nog beter toegespitst is op alle verschillende mobiele apparaten en weer tot 2025 mee kan.

Logo opgefrist
De vernieuwing van de website was meteen een mooie reden om onze huisstijl grondig aan te pakken: hebben jullie bijvoorbeeld ons nieuwe logo al gezien?

Inschrijven: alleen nog online
Per 2020 is het alleen nog mogelijk om online in te schrijven voor de KVW-week. Het papieren inschrijfformulier is zó 2019! Voor ons maakt dit de administratie een stuk eenvoudiger, maar we verlaten het papieren formulier pas nu we zeker weten dat we een goed alternatief online hebben staan. Bovendien hebben we iDeal betalingen als optie toegevoegd, omdat deze methode inmiddels anno 2020 zo is ingeburgerd!

Vragen, tips, suggesties?
Laat ze ons weten! Vul het contactformulier in en wij komen er zo snel mogelijk op terug. Voor technische mankementen kies je de webmaster, mis je specifieke informatie (tijden, plaatsen, foto’s) van een groep, selecteer dan de betreffende groep!