Inschrijven hervat 4 juni

Nadat de inschrijvingen van 2022 een groot succes waren en snel vol waren, hebben de inschrijvingen op 13 mei 2023 zodanig veel belangstelling opgeleverd dat onze website meerdere uren niet bereikbaar is geweest. Wij hebben daarom besloten de inschrijvingen geheel te staken. De toenemende piekvraag, en het gebruik van meerdere devices (laptops, smartphones) per kind dwingen ons als vrijwilligersorganisatie tot het steeds verder professionaliseren van de inschrijvingen. Wij lopen daar telkens weer tegen onze grenzen aan en gaan verkennen hoe dit te verbeteren.

Wat betekent dit voor mijn kind?

Voor groep 1 zijn er druppelsgewijs kinderen kunnen inschrijven tot deze geheel vol was, inclusief de reservelijst. Wij zoeken nog uit of deze inschrijvingen goed zijn gegaan, maar in principe blijft je inschrijving hier staan.

Voor groep 2 en groep 3 hervatten we de inschrijvingen op 4 juni 2023 volgens de bekende tijdsloten: vanaf 11.00 uur voor groep 2 en vanaf 13.00 uur voor groep 3. Een enkele gelukkige die zich heeft kunnen inschrijven voor groep 2 mag zich alvast rijk rekenen, het overgrote merendeel van de plekken is nog beschikbaar.