Meld je nu aan voor KVW 2021, de inschrijvingen zijn geopend!

Yes, yes, yes! Zoals alles er nu uitziet is er in 2021 een volledig KVW-programma! Dat wil zeggen dat groep 1 en 2 hun dagprogramma’s draaien, en dat groep 3 op kamp gaat! Dit alles in de week van 23 tot 27/28 augustus, en de inschrijvingen zijn vanaf nu geopend!

Jubileum
De leiding is druk bezig om een knetterdolle week neer te zetten, met een gouden randje ter ere van ons 50-jarig jubileum!

Wees er snel bij
Zoals elk jaar, geldt ook dit jaar een limiet aan het aantal kinderen dat kan deelnemen. Wees er dus snel bij, voor je achter het net vist!

Alleen iDeal
In 2020 zijn wij afgestapt van de papieren inschrijvingen en contante betalingen. Je kon alleen nog online inschrijven en per iDeal of bankoverschrijving betalen. De proef met iDeal is ons zó goed bevallen, dat we per 2021 alleen nog iDeal betalingen accepteren.

Coronavirus
De verschillende groepen zijn hard aan het werk om een leuk en volwaardig KVW-programma vorm te geven. Zoals de situatie rondom de COVID-19 pandemie er nu uitziet, kan dat ook. Mochten de situatie en de richtlijnen van het RIVM onverwachts veranderen, zullen we jullie tijdig informeren over de gevolgen voor het programma en streven naar een alternatief programma.

Vragen?
Weet ons dan te vinden via onze contactpagina en social media kanalen!