50 jaar – dat moet je vieren!

HOERA! We bestaan 50 jaar en daar willen we samen met jullie graag bij stilstaan. 24 en 25 juni aanstaande is het zover! Kijk op onze speciale jubileumpagina voor het gehele programma. 

Vrijdag avond 24 juni zullen we aftrappen met een toffe Junkyard Disco voor de Jeugd van groep 6 t/m 8! Samen een feestje bouwen. 

Op Zaterdag starten we rond de middag op de Patersplak met diverse spellen voor alle leeftijden, een springkussen en een run door de prachtige paters tuinen met als toffe afsluiter een stormbaan. 

‘s Avonds sluiten we af met een gratis buffet voor alle vrijwilligers van afgelopen jaren (GEEF JE HIER OP!). 

Vanaf 20.00 uur gaan de deuren van Zaal Vriendenkring open voor een spetterend optreden van Sound Express. De in 1980 gevormde band met muzikanten uit Venlo e.o. heeft 10 jaar lang opgetreden op grote podia in diverse landen. In 2017 hebben ze een succesvol reünieconcert gegeven! In 2019 geeft SOUND EXPRESS met Bart Houtermans meerdere concerten. De regionaal bekende zangeres Sandra Geraats werkt mee als gastzangeres. Als gevolg van de corona-perikelen heeft de band medio 2021 een single opgenomen “De Waeg Leet Noow Weer Aope”, welke enthousiast ontvangen werd en veelvuldig door diverse Limburgse radiostations werd gedraaid. Nu de corona pandemie voorbij lijkt te zijn pakt de band de draad weer op met een nagenoeg geheel aangepast repertoire voor nieuwe optredens in 2022. In Zaal Vriendenkring kunnen maximaal 500 bezoekers genieten van het concert dus koop snel je kaarten HIER