Datum

ma - vr 22 - 26 aug 2022
Expired!

Kosten

€30,00

KVW week Groep 1

Voor kinderen die het afgelopen jaar op de basisschool in groep ‘0’, 1 of 2 hebben gezeten.

Het thema dit jaar wordt tijdreizen! Tijdens onze reizen zullen we onder andere de oertijd, de middeleeuwen en piraten aandoen. Ben er bij!

Over het algemeen zijn de maandag, woensdag en donderdag van 13u-17u, de dinsdag van 10u-17u (andere locatie) en de vrijdag van 8u30-18u (uitstapje). Ouders krijgen voor de week een brief met alle info.

Inschrijven

Heb jij zin in KVW en wil jij je opgeven? Leuk! Inschrijven is mogelijk vanaf 21 mei om 09.00 op deze pagina. Deze verschillende tijdstippen per groep hanteren wij zodat onze website niet crasht bij grote belangstelling.

Let op: vol=vol! Wij hanteren dan een (kleine) reservelijst om openvallende plekken op volgorde van inschrijving te vullen. De reservelijst staat open onder de reguliere inschrijving, en kost op het moment van inschrijven nog niets. Gebruik deze optie alléén zodra de reguliere inschrijving op slot is gegaan. Als je op de reservelijst staat krijg je uiterlijk binnen 10 dagen bericht van de hoofdleiding over de verdere gang van zaken.

We gaan in 2022 weer uit van een regulier programma. Mocht de COVID-19 pandemie toch een onverwachte wending nemen, dan proberen wij ons zo goed mogelijk aan te passen!

Wist je dat….

We dit jaar ons 50-jarig jubileum vieren? Op zaterdag 25 juni zijn er spellen en een heuse kids-run voor alle leeftijden! Info volgt op onze jubileumpagina!

Gesloten!