Datum

ma - za 22 - 27 aug 2022
Expired!

Kosten

€85,00

Kampweek Groep 3

Let op groep 3 is vol!

Voor kinderen die het afgelopen jaar op de basisschool in groep 6, 7 of 8 hebben gezeten. Dit jaar vindt het kamp plaats van 22 t/m 27 augustus (week 34). Al fietsend gaan we naar Asten (NB). We gaan sporten, spelen, speuren, ravotten en vooral veel lol en nieuwe vriendjes maken! Wat we precies gaan doen is nog geheim, maar we kunnen het thema al verklappen! Wisten jullie dat je ook mag optreden op kamp? Oefen dus alvast je beste pasjes, moppen en toneelstukjes!

Thema

GAMES

Locatie

Blokhut de Polderhonk, Bergweg 26, 5721 JC te Asten

Inschrijven

Heb jij zin in het kamp en wil jij je opgeven? Leuk! Inschrijven is mogelijk vanaf 21 mei om 13.00 op deze pagina. Deze verschillende tijdstippen per groep hanteren wij zodat onze website niet crasht bij grote belangstelling.

Let op: vol=vol! Wij hanteren dan een (kleine) reservelijst om openvallende plekken op volgorde van inschrijving te vullen. De reservelijst staat open onder de reguliere inschrijving, en kost op het moment van inschrijven nog niets. Gebruik deze optie alléén zodra de reguliere inschrijving op slot is gegaan. Als je op de reservelijst staat krijg je uiterlijk binnen 10 dagen bericht van de hoofdleiding over de gang van zaken.

Urenschema

Zaterdag 20 augustus

11.00 - 11.30
Bagage inleveren
Wereldpaviljoen, Steyl

Maandag 22 augustus

9.15
Vertrek met de fiets
Bijbelgemeente, Steyl

Zaterdag 27 augustus

+/- 15.00
Terugkomst
Wereldpaviljoen, Steyl. We houden ouders via Whatsapp op de hoogte
Gesloten!