Datum

ma - za 14 - 19 aug 2023
Expired!

Kosten

€85,00

Kampweek Groep 3

Voor kinderen die het afgelopen jaar op de basisschool in groep 6, 7 of 8 hebben gezeten. Dit jaar vindt het kamp plaats van 14 t/m 19 augustus (week 33). Al fietsend gaan we naar Wellerlooi. We gaan sporten, spelen, speuren, ravotten en vooral veel lol en nieuwe vriendjes maken! Wat we precies gaan doen is nog geheim, maar we kunnen het thema al verklappen! Wisten jullie dat je ook mag optreden op kamp? Oefen dus alvast je beste pasjes, moppen en toneelstukjes!

Thema

FILM

Locatie

MFC ‘t Luukske, Catharinastraat 49, 5856 AS te Wellerlooi

Inschrijven

Heb jij zin in het kamp en wil jij je opgeven? Leuk! Inschrijven is mogelijk vanaf 4 juni om 13.00 op deze pagina. Deze verschillende tijdstippen per groep hanteren wij zodat onze website niet crasht bij grote belangstelling.

Let op: de hele week op kamp De afgelopen jaren zien wij een toenemende willekeur van ouders om hun kind(eren) enkele dagen na de start van het kamp te brengen of enkele dagen voor het einde al af te halen, vaak vanwege eigen geplande vakantie. Hoewel wij hierin altijd flexibel willen zijn, vinden wij het zonde van onze capaciteit als er vervolgens kinderen op de wachtlijst belanden die wél de hele week mee willen. Daarom vragen we u bij aanmelding te bevestigen dat uw kind de hele week mee op kamp gaat, en anders rekenen we op uw begrip dat we mogelijk iemand van de wachtlijst voorrang verlenen. Uiteraard krijgt u dan het inschrijfgeld terug, en laten wij dit binnen enkele dagen weten. Nog steeds geldt: wie zich het eerst heeft aangemeld, zal als laatste zijn of haar plekje moeten afstaan.

Let op: vol=vol! Wij hanteren dan een (kleine) reservelijst om openvallende plekken op volgorde van inschrijving te vullen. De reservelijst staat open onder de reguliere inschrijving, en kost op het moment van inschrijven nog niets. Gebruik deze optie alléén zodra de reguliere inschrijving op slot is gegaan. Als je op de reservelijst staat krijg je uiterlijk binnen 10 dagen bericht van de hoofdleiding over de gang van zaken.

Urenschema

Zaterdag 12 augustus

10.30 - 11.00
Bagage inleveren (tijdstip onder voorbehoud)
Wereldpaviljoen, Steyl

Maandag 14 augustus

9.00
Vertrek met de fiets (tijdstip onder voorbehoud)
Bijbelgemeente, Steyl

Zaterdag 19 augustus

+/- 15.00
Terugkomst (tijdstip onder voorbehoud)
Wereldpaviljoen, Steyl. We houden ouders via Whatsapp op de hoogte